kunst

Kunstenares Delia Bremer – Delibre

De lyrisch abstracte kunstwerken van Delia Bremer vertellen een bijzonder verhaal. Met pen of kwast in haar hand ervaart zij ultieme vrijheid door gedichten te schrijven. En door allerlei materialen zoals ijzerdraad, hout, bladmuziek, stoffen en meer te verbergen in de verflagen. Alles wat maar bruikbaar is, gevonden langs de kant van de weg, schijnbaar nutteloos is toch de moeite waard om te hergebruiken. Je kan het terug vinden in de verflagen van een Delibre kunstwerk. Afgesloten met een passende postzegel op het kunstwerk klaar voor vertrek!

Wilt u meer kunst van Delia bewonderen of heeft u interesse in een schilderij? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan de oude school uit 1892 tevens atelier & gangerie Delibre – Middenraai 41 A- 7912 TG- Nieuweroord.

Er werd o.a. geëxposeerd in het Van Goghhuis in Hoogeveen, Het Kunsthuis in Maastricht, Galerie Jenten in België en in Galerie Nouveau Greenwich Village in Frankrijk. Werken werden er verkocht naar Zuid Afrika, Amerika, Japan, België, Frankrijk en gelukkig ook in Nederland!

Op deze site ziet u een aantal van Delia’s recente werken. Deze ‘huis’ schilderijen maken we persoonlijker door je eigen (t)huisnummer in het schilderij te verwerken!

Op deze site ziet u een aantal van Delia’s recente werken. Wilt u meer kunst van Delia bewonderen? Bezoek haar galerie of atelier. Neem hiervoor contact op.

Reacties gesloten.