kunst

Kunstenares Delia Bremer – Delibre

De lyrisch abstracte kunstwerken van Delia Bremer vertellen een bijzonder verhaal. Met pen of kwast in haar hand ervaart zij ultieme vrijheid door gedichten en allerlei materialen zoals ijzerdraad, hout, papier te verbergen in de verflagen. Alles wat maar bruikbaar is, gevonden langs de kant van de weg, schijnbaar nutteloos is toch de moeite waard om te hergebruiken. Je kan het terug vinden in de verflagen van een Delibre kunstwerk. Afgesloten met een passende postzegel op het kunstwerk voor vertrek! Techniek: Mixed Media, acryl verf op doek.

Er werd o.a. geëxposeerd in het Van Goghhuis in Hoogeveen, Het Kunsthuis in Maastricht, Galerie Jenten in België en in Galerie Nouveau Greenwich Village in Frankrijk. Werken werden er verkocht naar Zuid Afrika, Amerika, Japan, België, Frankrijk en ook in Nederland!

Op deze site ziet u een aantal van Delia’s recente werken. Wilt u meer kunst van Delia bewonderen of heeft u intresse in een schilderij? Breng dan een vrijblijvend bezoek aan de galerie in Hoogeveen.

Galerie Delibre – De Vos van Steenwijklaan 75- 7902 NP- Hoogeveen T.0528.746014 ma. t/m vrij. open van 9-17 uur.

Of bezoek atelier delibre in Nieuweroord. Neem hiervoor contact op.

Lees hier onder naar de workshop mogelijkheden!

COLLAGE, MATERIE OF EEN LITERAIRE SCHILDER WORKSHOP BELEVEN? DAT KAN!

Tijdens deze collage of de materie schilder workshop leer je te kijken naar composities en kleurcombinaties. Door te knippen en te plakken ontdek je een sfeer compositie. Het verruimt de creativiteit wanneer er met verschillende materialen aan het werk gegaan wordt, zo ontdek je hoe verschillende lijncomposities in elkaar overlopen.

De literaire schilder workshop zorgt ervoor dat je een heel andere kant van je familieleden, vrienden of collega’s  ziet,  waarbij je ook jezelf verrast. Naar aanleiding van een paar vragen schrijf je een gedicht. Het gedicht is bepalend voor het kunstwerk wat je creëert. We werken met acryl verf op doek, formaat 30x30cm.

U heeft geen ervaring nodig bij deze workshops. Deze workshops worden begeleid door Delia Bremer inmiddels een ervaren docent op het gebied van creatieve ontwikkeling en teambilding.

Tijdsduur : 3 uur en kost 75,=  euro per persoon (maximaal 4 personen) incl. alle materialen. Datum: in overleg. *1,5 mtr corona afstand

Op deze site ziet u een aantal van Delia’s recente werken. Wilt u meer kunst van Delia bewonderen? Bezoek haar galerie of atelier. Neem hiervoor contact op.

Reacties gesloten.