kunst

De lyrisch abstracte kunstwerken van Delia Bremer vertellen een bijzonder verhaal.

Doormiddel van gedichten of allerlei materialen zoals ijzerdraad, hout, papier die verborgen liggen in de verflagen. Alles wat maar bruikbaar is, gevonden langs de kant van de weg, schijnbaar nutteloos is toch de moeite waard om te hergebruiken kan je terug vinden in de verflagen van een Delibre kunstwerk. Afgesloten met een passende postzegel op het kunstwerk voor vertrek!

Techniek: Mixed Media, acryl verf op doek.

Er werd o.a. geëxposeerd in het Van Goghhuis in Hoogeveen, Het Kunsthuis in Maastricht, Galerie Freek Berends in Echten, Galerie Afterdaan in Elim, Galerie Jenten in België en in Galerie Nouveau Greenwich Village in Frankrijk. Werken werden er verkocht naar Zuid Afrika, Japan, België, Frankrijk en in Nederland!

Lees hier onder naar de workshop mogelijkheden!

Op deze site ziet u een aantal van Delia’s recente werken. Wilt u meer kunst van Delia bewonderen? Breng een vrijblijvend bezoek aan de galerie in Hoogeveen.

Galerie Delibre – De Vos van Steenwijklaan 75- 7902 NP- Hoogeveen 0538.746014 ma. t/m vrij. open van 9-17 uur. Of bezoek atelier delibre. Neem hiervoor contact op.

COLLAGE,  MATERIE OF EEN LITERAIRE SCHILDER WORKSHOP BELEVEN? DAT KAN!

Tijdens deze collage of de materie schilder workshop leer je te kijken naar composities en kleurcombinaties. Door te knippen en te plakken ontdek je een sfeer compositie. Het verruimt de creativiteit wanneer er met verschillende materialen aan het werk gegaan wordt, zo ontdek je hoe verschillende composities in elkaar overlopen.

De literaire schilder workshop zorgt ervoor dat je een heel andere kant van je familieleden, vrienden of collega’s  ziet,  waarbij je ook jezelf verrast. Naar aanleiding van een paar vragen schrijf je een gedicht. Het gedicht is bepalend voor het kunstwerk wat je creëert.

We werken met acryl verf op doek, formaat 30x30cm.

U heeft geen ervaring nodig bij deze workshop, het gaat er om dat er met veel plezier aan het kunstwerk gewerkt kan worden. Deze workshop wordt begeleid door Delia Bremer inmiddels een ervaren docent op het gebied van creatieve ontwikkeling en teambilding.

Tijdsduur : 3 uur en kost 45,=  euro per persoon (minimaal 4 personen) incl. alle materialen. Datum: in overleg.

Op deze site ziet u een aantal van Delia’s recente werken. Wilt u meer kunst van Delia bewonderen? Bezoek de atelier. Neem hiervoor contact op.

Reacties gesloten.