D.E.K Pakket

Het Drents Erotisch Kuspakket is een literair hoogstandje.

Dichteres Delia Bremer, uit Nieuweroord heeft het Drents Erotisch Kuspakket, ook wel het D.E.K pakket genaamd, samengesteld. Het D.E.K pakket is gevuld met nieuwsgierig makende naamduidingen voor de artikelen. Zo zit er in het pakket erotisch jodelvocht, wiparoma en proemproppen.

Het pakket is een unieke belofte op een liefdevolle prettige Drentse avond met je partner. Met veel humor en een knipoog naar de daad vult het D.E.K pakket de mond, de maag en het hoofd met enig verlangen naar meer.

In het D.E.K pakket zit ook de Drents Erotische Dichtbundel ‘Minnezinne’, de bundel die met meer dan 1500 exemplaren over de toonbank vloog is met recht een Drents literair hoogstandje te noemen. Bremer schreef deze bundel samen met dichteres Ria Westerhuis, uit de Wijk. Mocht de besteller niet in het Drents willen lezen kan er uitgeweken worden naar de sensuele dichtbundel ‘Hongerplooien’ die Bremer ’s nachts via sms contact schreef met dichter Egbert Hovenkamp II, uit Assen.

Naast het D.E.K pakket van volume (85,=) s er ook een slankere versie; het Drents Erotisch Pret pakket (20,=) deze past deur de gleuf van elke brievenbus!

Het opzoeken van de Facebookpagina genaamd ‘D.E.K pakket’ zal misschien ervaren worden als het zoeken naar een ‘foute’ site maar dat mag de pret niet drukken”, aldus Bremer.